Opći uvjeti poslovanja/korištenja

Dobrodošli na naš informativno-edukativni portal o konjima i konjičkom sportu. Molimo vas da pažljivo pročitate sljedeće opće uvjete poslovanja/korištenja koji reguliraju vašu upotrebu našeg portala. Pristupom i korištenjem našeg portala slažete se s ovim uvjetima. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih uvjeta, molimo vas da ne koristite naš portal.

  1. Autorska prava: Sva autorska prava na sadržaj objavljen na portalu, uključujući tekstove, slike, video zapise, logotipe i grafički materijal, pripadaju nama ili su licencirana nama. Nije dopušteno kopiranje, distribucija, prijenos, javno prikazivanje ili bilo kakvo drugo neovlašteno korištenje materijala s portala bez naše izričite pisane suglasnosti.
  2. Korisnički računi: Od vas se može zatražiti da stvorite korisnički račun kako biste pristupili određenim funkcijama ili sadržaju našeg portala. Vi ste odgovorni za održavanje povjerljivosti podataka svog korisničkog računa i za sve aktivnosti koje se odvijaju putem tog računa. Obavezujete se pružiti točne, ažurirane i potpune informacije prilikom registracije i održavati ih tijekom korištenja portala.
  3. Zabranjeno ponašanje: Prilikom korištenja našeg portala, obvezujete se da nećete:
    • objavljivati, prenositi ili dijeliti bilo kakav materijal koji je nezakonit, štetan, prijeteći, uvredljiv, ili na drugi način neprikladan;
    • vršiti bilo kakvo neovlašteno pristupanje ili pokušavati neovlašteno pristupiti tuđim korisničkim računima;
    • ometati normalan rad našeg portala, uključujući pokušaje hakiranja, distribucije virusa, spamiranja ili bilo koje druge aktivnosti koja može ometati, oštetiti ili nepropisno opteretiti našu infrastrukturu.
  4. Ograničenje odgovornosti: Naš portal pruža informacije o konjima i konjičkom sportu koje su namijenjene samo u informativne i edukativne svrhe. Ne možemo jamčiti točnost, potpunost ili pouzdanost tih informacija. Korištenje informacija s našeg portala je na vlastitu odgovornost.