O nama

Mi smo mali tim zaljubljenika u konje. Naša misija i naš cilj je promicanje konjičkog sporta i konjičkih klubova kao i približavanje konja svim ljubiteljima istih i onima koji će to tek postati.

Briga o Vašem konju

Pokušat ćemo obuhvatiti sve teme kako biste na našem portalu pronašli sve što vas zanima o brizi za vašeg konja, o njegovom zdravlju kao i o sportskom i rekreativnom jahanju te o opremi.

Članci su informativnog i obrazovnog karaktera za znalce ali i za one koji u konjički svijet tek ulaze.

Uz razne zanimljivosti, oglase, te aktualna događanja na sportskoj sceni svi će moći pronaći i pročitati nešto za sebe. 

Nadamo se da će vam posjete našem portalu biti poučne i zanimljive, a ako imate prijedloge kako bismo mogli biti bolji pišite nam, a mi ćemo se uz naše stručnjake i suradnike truditi biti što bolji za vas. 

Do čitanja! 🙂 

Beauty

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Fitness

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis.